Stay safe – stay inspired – stay educated

TravEcademy is al jaren het meest succesvolle én gratis e-learning platform voor reisprofessionals. Je kunt er terecht voor cursussen over allerlei thema's, winacties, agentenaanbiedingen, nieuws, vacatures en studiereizen. Van bestemmingen tot airlines, touroperators, cruises, autohuur en nog veel meer. Zo zorg je ervoor dat jouw kennis wordt bijgehouden of vergroot en maak je vaak kans op het winnen van mooie prijzen door deelname aan de cursussen. Kortom, TravEcademy is dé plek waar de reiswereld samenkomt voor het winnen van kennis en prijzen!

Ontdek de Filipijnen

De Filipijnen vormen niet alleen een ontzettend mooi land, maar het staat ook voor plezierig reizen door de vriendelijke bevolking. Ontdek het allemaal in de cursus en maak elke maand kans op een leuk cadeaupakket met Rituals gift voucher ter waarde van 25 euro, reisgids over de Filipijnen en een prachtige hamamdoek!

Actief in Zweden

Houden jouw klanten van een actieve vakantie vol adrenalinekicks of gaan ze liever met het gezin genieten aan een eigen Zweeds meertje? In Zweden kun je voor ieder type vakantie terecht! Maak door middel van de cursus op TravEcademy kennis met alle ecologische manieren om van de weidse natuur van Zweden te genieten!

Beleef Estland

Estland is een land met veel verschillende gezichten. Hier vind je afwisseling tussen stad en natuur, het vasteland en de eilanden. Ontdek het oude centrum van Tallinn met haar bruisende, moderne kant. Estland geeft je het gevoel van ruimte. Beleef dit unieke land zelf door middel van de cursus op TravEcademy en word Estland expert!