Stay safe – stay inspired – stay educated

TravEcademy is al jaren het meest succesvolle én gratis e-learning platform voor reisprofessionals. Je kunt er terecht voor cursussen over allerlei thema's, winacties, agentenaanbiedingen, nieuws, vacatures en studiereizen. Van bestemmingen tot airlines, touroperators, cruises, autohuur en nog veel meer. Zo zorg je ervoor dat jouw kennis wordt bijgehouden of vergroot en maak je vaak kans op het winnen van mooie prijzen door deelname aan de cursussen. Kortom, TravEcademy is dé plek waar de reiswereld samenkomt voor het winnen van kennis en prijzen!

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden via de cursussen van Travel South USA op TravEcademy!

Larger than life!

Open je ogen en onderga de schoonheid van het uitgestrekte landschap van Yukon. Ontdek door middel van de cursussen op TravEcademy wat de Yukon anders maakt ten opzichte van de rest van de wereld en verover de harten en verbeeldingskracht van jouw klanten om dit prachtige gebied in Canada te verkennen.

Go West!

In het noordwesten van Amerika liggen de vijf staten van the Great American West – een enorm groot, maar dunbevolkt gebied vol met ongerepte natuur, epische uitzichten en indrukwekkende natuurwonderen. Ontdek het allemaal tijdens de cursus op TravEcademy en maak elke maand kans op een leuke goodiebag!