Stay safe – stay inspired – stay educated

TravEcademy is al jaren het meest succesvolle én gratis e-learning platform voor reisprofessionals. Je kunt er terecht voor cursussen over allerlei thema's, winacties, agentenaanbiedingen, nieuws, vacatures en studiereizen. Van bestemmingen tot airlines, touroperators, cruises, autohuur en nog veel meer. Zo zorg je ervoor dat jouw kennis wordt bijgehouden of vergroot en maak je vaak kans op het winnen van mooie prijzen door deelname aan de cursussen. Kortom, TravEcademy is dé plek waar de reiswereld samenkomt voor het winnen van kennis en prijzen!

Win met de Filipijnen

De Filipijnen is een droombestemming die voor iedereen iets te bieden heeft. Door je erin te verdiepen, maak je elke maand kans op het winnen van een leuk cadeaupakket met Rituals gift voucher ter waarde van 25 euro, reisgids over de Filipijnen en een prachtige hamamdoek! Dus reis virtueel af naar dit prachtige land met hagelwitte zandstranden, turquoise zeewater en kleurrijke onderwaterwereld.

Vaar mee met MSC

Ontdek zelf tijdens een cruise op één van de schepen alles over MSC Cruises. Ontvang 50% korting voor de 1e en 2e persoon in een Balkonhut Bella of Fantastica voor zomer 2021, winter 21-22 of zomer 2022. Maak gebruik van de agentenaanbiedingen op TravEcademy en boek voordelig je cruise! Vul het aanvraagformulier in en lees de voorwaarden goed door. Stuur daarna het volledig ingevulde aanvraagformulier op.

Overal natuur in Zweden

De natuur is in Zweden overal. Zo beleef je de leukste outdoor activiteiten vaak al om de hoek. Van de bergen van het machtige noorden tot de witte zandstranden van het zuiden. Geniet van het dansende noorderlicht in de arctische winter en de middernachtzon tijdens de nachten in de zomermaanden. Maak door middel van de cursus op TravEcademy kennis met de weidse natuur van Zweden!