Wintersport in het hart van Scandinavië

In 100 minuten van Groningen Airport Eelde naar Trysil & Sälen

Wintersport vieren in een winters sprookjeslandschap en dat op minder dan twee uur van Groningen Airport Eelde. Je ontsnapt de massa en reist comfortabel naar Scandinavian Mountains Airport, in het hart van Scandinavië, voor een onbezorgde vakantie vol winterse avonturen. Accommodatie is vrijwel allemaal ski-in/ski-out.

Trysil – net een sprookje Trysil is een regio waar nog geen 7000 mensen wonen. Maar die wonen wel in een van de mooiste en grootste – en sneeuwzekere - skigebieden van Noorwegen. Trysil biedt wintersporters van alle leeftijden een gevarieerd aanbod pistes met o.a. afdalingen tussen de besneeuwde bomen door. Je ziet hier vooral stellen en gezinnen met oudere kinderen die zich prima vermaken op de piste, funpark of het snowboardpark. Skiën en snowboarden kan hier afgewisseld worden met ijsvissen, sneeuwschoenwandelen of met de sneeuwscooter of met husky’s op pad.

Sälen – paradijs voor kinderen Bijna iedere Zweed is in zijn leven wel eens in Sälen geweest. Het is dé skiregio van Zweden. De wintersportregio Sälen is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en voor de beginnende wintersporter. Er zijn honderd pistes, waarvan ongeveer de helft groen, blauw en rood. De andere helft is zwart, dus ook de doorgewinterde skiër kan hier terecht. Wat eveneens door bezoekers gewaardeerd wordt, is dat het nooit heel druk is op de pistes. Buiten de pistes hoef je je niet te vervelen. Tot deze skiregio behoren de skiresorts Stöten, Hundfjället, Tåndadalen, Högfjället, Lindvallen en Kläppen.

Scandinavian Mountains Airport landen op 20 minuten van de pistes In 100 minuten in het winterse hart van Scandinavië staan? Dat kan deze winter vanaf Groningen Airport Eelde. BBI Travel biedt vanaf 19 december 2021 vliegvakanties naar Scandinavian Mountains Airport aan. Transfertijd naar Trysil is 40 minuten, de Zweedse resorts worden tussen 20 en 40 minuten bereikt.

image