Stay safe – stay inspired – stay educated

TravDay op 27 september is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Je kunt er netwerken met veel branchegenoten op één dag en het wordt afgesloten met een spetterend feest. Daarnaast maak je ook kans op het winnen van leuke prijzen door deelname aan de volgende (TravDay) cursussen. Laat deze gelegenheid niet aan je voorbij gaan!

Dutch Travel Services

Pssst… there’s a new kid in travel town! Dutch Travel Services heeft iets ontdekt dat sneller kan, beter kan, efficiënter kan, accurater kan, mooier kan… Ben je al nieuwsgierig? Beantwoord alle vragen goed in de korte gamecourse en ontvang een leuke attentie bij de stand van Dutch Travel Services op TravDay op 27 september. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Ierland

We nemen je graag mee op een korte ontdekkingsreis naar het fascinerende eiland Ierland. Met dagelijkse vluchten naar Dublin, Cork en Belfast vanuit Nederland ben je in minder dan 2 uur vliegen op het eiland. Of neem je eigen auto mee en reis per ferry via Groot Brittannië. Verdiep je in alle mogelijkheden en win een stoere, gebreide muts, waarmee je deze winter zeker door komt!

Seaside Collection

Met genoegen presenteren wij je de Seaside Collection op de eilanden Gran Canaria en Lanzarote. Verdiep je in deze hotelgroep en maak kans op het winnen van een heerlijk verblijf in een van de Seaside Collection hotels op de Canarische Eilanden. Dit kan door je best te doen op de cursus of jouw visitekaartje in te leveren bij de stand van Seaside Collection tijdens TravDay!