Studiereizen en winnen!

Door: Arjen Lutgendorff


Meer en meer studiereizen worden aangekondigd en met TravDay in zicht ook vele winacties. Hieronder alles in een overzicht:

St. Maarten Alles weten over St. Maarten? Doe de razendsnelle gamecourse op TravEcademy en ontdek wat dit kleine eiland zo uniek maakt en wat de niet-te-missen hotspots zijn. Wanneer je de gamecourse succesvol afrondt, maak je tijdens TravDay kans op het winnen van een geweldige hoofdprijs, die bij de stand van St. Maarten & St. Martin af te halen is! Daarnaast worden nog vijf leuke prijzen weggegeven, dus het loont om mee te doen!

Win leuke goodies uit Arkansas Naar wat voor soort avontuur je ook verlangt, 'THE NATURAL STATE' Arkansas staat klaar met uitgestrekte landschappen en kilometerslange gastvrijheid. Een reis naar Arkansas is anders dan alle andere. Ontdek het in de cursus en maak elke maand kans op een leuke goodiebag! Ambachtelijke prijzen Tunesië Doe de gamecourse van het Tunesisch Verkeersbureau op TravEcademy, want de acht beste deelnemers die hun behaalde certificaat bij de stand van het Tunesisch Verkeersbureau op TravDay kunnen laten zien, ontvangen een ambachtelijke product uit Tunesië!

Mississippi Zie jij het wel zitten om een leuke verrassingsprijs te winnen uit Mississippi? Maak dan de gamecourse over deze staat in de VS op TravEcademy en win! Door deelname aan deze leuke gamecourse maak je kans op het winnen van een leuke verrassingsprijs, dus doe je best! Win een verblijf bij Seaside Collection! Met genoegen presenteren wij je de Seaside Collection op de eilanden Gran Canaria en Lanzarote. Verdiep je in deze hotelgroep door middel van de gamecourse en maak kans op het winnen van een heerlijk verblijf in een van de Seaside Collection hotels op de Canarische Eilanden! Zo kun je door een bezoek aan de stand van Seaside Collection tijdens TravDay op 27 september een verblijf winnen van vier nachten voor twee personen in Seaside Los Jameos (Lanzarote) in een Double Superior Room inclusief halfpension. Hiervoor dien je alleen maar je visitekaartje in te leveren voor de prijstrekking. Als je tijdens deze dag helaas niet in de prijzen bent gevallen, maak je gelukkig daarna ook nog kans. Want in december wordt de beste en meest fanatieke deelnemer aan de cursus beloond met een verblijf van drie nachten voor twee personen in Seaside Palm Beach (Gran Canaria) in een Double Superior Room inclusief halfpension! Win een coole Ierse muts We nemen je graag mee op een korte ontdekkingsreis naar het fascinerende eiland Ierland, aan de rand van Europa. Doe mee aan de gamecourse & win! Met dagelijkse vluchten naar Dublin, Cork en Belfast vanuit Nederland ben je in minder dan twee uur vliegen op het eiland. Of neem je eigen auto mee en reis per ferry via Groot-Brittannië. Verdiep je in alle mogelijkheden door middel van de gamecourse over Ierland op TravEcademy en win! Doe je best, want wanneer jij tijdens TravDay op 27 september kunt aantonen dat je de gamecourse met goed resultaat hebt afgerond, ontvang je een stoere, gebreide en neutraal grijze muts, waarmee je deze winter zeker doorkomt! New kid in travel town Pssst… there’s a new kid in travel town! Dutch Travel Services heeft iets ontdekt dat sneller kan, beter kan, efficiënter kan, accurater kan, mooier kan… Ben je al nieuwsgierig? Beantwoord alle vragen goed in deze korte game course en ontvang een leuke attentie bij de stand van Dutch Travel Services op TravDay (27 september). Win een leuke verrassing! De letterlijk ‘wolkenkrabbende’ wolkenkrabbers, een prachtige kustlijn en de Arabische woestijn maken Dubai een opwindende reisbestemming. Verdiep je in deze bijzondere bestemming en win een leuke verrassing! Doe je best, want je maakt kans op een leuke verrassing wanneer je jouw behaalde certificaat tijdens TravDay laat zien bij de stand van Dubai! Let wel op; je moet er snel bij zijn, want er worden tien prijzen weggegeven, dus grijp niet mis!

KLM en Curaçao Tourist Board KLM en Curaçao Tourist Board (CTB) organiseren van 24 tot en met 29 november een fam trip. Reisagenten maken kans op een plek wanneer zij een KLM Holidays pakketreis verkopen. Wie een KLM Holidays pakketreis heeft verkocht, kan zich aanmelden voor de studiereis via jijenklm.nl. De organisatie informeert de gelukkig reisagenten na 30 oktober. Tijdens de fam trip wordt de KLM Curaçao Marathon georganiseerd. Deelnemers aan de fam trip krijgen de mogelijkheid om mee te doen aan de vijf kilometer. Costa Brava Wie de training over de Costa Brava voltooid, maakt kans op een plek in de fam trip die gepland staat voor dit najaar. De training gaat over locatie & highlights, luxe, wellness & Wellbeing en food & Wine Tourism. Deze prachtige mediterrane kuststreek Costa Brava ligt op een uur rijden van Barcelona en Frankrijk. Het is gemakkelijk bereikbaar over land, zee of door de lucht. De regio is de ultieme bestemming voor liefhebbers van wijn en lekker eten. Het loopt voor op het gebied van culinaire innovaties als ‘s werelds grootste gastronomisch center. Maak hier de training over de Costa Brava.

Deel dit artikel