Stay safe – stay inspired – stay educated

Nog even en TravDay gaat van start! Wil jij op deze inspirerende dag kans maken op leuke prijzen? Maak dan vooral de razendsnelle, korte gamecourses van diverse aanwezige partijen op TravEcademy, want er wordt een hoop weggegeven. Doe mee & win!

Tunesië

Er is zoveel te zien en te doen in de diverse regio's van Tunesië: een grote verscheidenheid aan landschappen, een kustlijn van 1.250 kilometer, bezaaid met eilanden en archipels, fantastische tradities en een rijk historisch erfgoed. We laten je graag kennismaken met dit geweldige land door middel van de gamecourse en maak tegelijkertijd kans op een ambachtelijk product uit Tunesië!

Tsjechië

In het hart van Europa ligt het fascinerende land Tsjechië met een rijke geschiedenis, een prachtige hoofdstad en natuurparken waar de actieve toerist zijn hart kan ophalen. De glooiende heuvels en grotten, het brede aanbod accommodaties en de diverse vervoersmogelijkheden van en naar Tsjechië maken het land een aantrekkelijke vakantiebestemming voor jong tot oud. Ontdek dit geweldige land meteen!

Dubai

De letterlijk ‘wolkenkrabbende’ wolkenkrabbers, een prachtige kustlijn en de Arabische woestijn maken Dubai een opwindende reisbestemming. Spectaculaire hoogtepunten zoals de Burj Khalifa, het hoogste reuzenrad ter wereld - de Ain Dubai -, stranden vol actie en een reis naar het Hatta-gebergte ronden de Dubai-ervaring af. Doe je best op de gamecourse, want je maakt kans op een leuke verrassing!