Singapore weer toegankelijk voor vakantiereizen

Dankzij Vaccinated Travel Line zijn gevaccineerde reizigers welkom

Kortgeleden heeft Singapore aangekondigd dat de stadstaat vanaf 19 oktober weer toegankelijk is voor Nederlandse reizigers met een toeristisch doel. Dat is geweldig nieuws voor touroperators en reisadviseurs. Er is immers veel interesse van consumenten om weer ‘ver’ te kunnen reizen. Op de website SafeTravel vind je alle informatie voor een goed reisadvies naar Singapore aan je klanten. De belangrijkste inreisvoorwaarden zijn:

  • Volledig gevaccineerd in een VTL-land (2 doses)
  • Een persoonlijke digitale internationale Covid QR-code
  • Reizen vanuit Nederland met VTL gecertificeerde vluchten van Singapore Airlines of KLM
  • Een PCR-test binnen 48 uur voor vertrek en een tweede test direct na aankomst
  • Online een Vaccinated Travel Pass aanvragen 7-30 dagen voor vertrek

Singapore bruist als vanouds Al decennia staat Singapore hoog op het verlanglijstje van menig vakantieganger. Voor veel Azië- en Down Under-gangers is het een ideale stop-over. Eigenlijk doe je jouw klant daarmee tekort. Steeds meer kiezen reizigers voor een langer verblijf in Singapore. Om de smeltkroes van oosterse en westerse culturen te ervaren, om de unieke harmonie tussen uitbundige natuur en stadsarchitectuur te ontdekken en om vanuit het moderne heden een stap in de geschiedenis te zetten. Singapore biedt jouw klant, ook repeaters, iconische attracties en nieuwtjes.

Gevarieerd en dichtbij In Singapore liggen de musea, koloniale gebouwen, kunstateliers, boetiekjes, winkels, warenhuizen, restaurants, parken en tuinen letterlijk aan je voeten. Struin door de stad of pak de bus of metro. Singapore is het onbetwiste culinaire- en winkelparadijs. De stad is gezegend met honderden restaurants. Van streetfood en food markets tot Michelin-bekroonde restaurants. Kies uit internationale menu’s, traditionele oosterse keuken of trendy fusion. Ontspan je in de Botanical Gardens, verdwaal in de Gardens by the Bay, beleef de magie van Universal Studios, duik onder in het S.E.A. Aquarium, waan je in een totaal andere wereld in Singapore’s China Town, vergaap je aan architectuur en design in Marina Bay, ga een dagje eiland-hoppen of doe een watersport-/stranddag op een van de eilanden. En hou de festivals en evenementen in de gaten. Zo maar een greep uit de schier eindeloze mogelijkheden in Singapore. Comfortabel en voor elk budget Er is een Singapore-reis voor elk budget en elke interesse. Hotels zijn er in elke prijsklasse, grootte en setting. Sfeervolle boutiekhotels, comfortable toeristenhotels, luxe internationale hotels en unieke in koloniale gebouwen ondergebrachte Singaporese hotels zoals het iconische Raffles hotel.

Meer weten? Bestemmingsinformatie op www.visitsingapore.com Inreisvoorwaarden voor SafeTravel Vragen via Brussels@stb.gov.sg En volg ons op Facebook

Deel dit artikel