Stay safe – stay inspired – stay educated

TravEcademy is al jaren het meest succesvolle én gratis e-learning platform voor reisprofessionals. Je kunt er terecht voor cursussen over allerlei thema's, winacties, agentenaanbiedingen, nieuws, vacatures en studiereizen. Van bestemmingen tot airlines, touroperators, cruises, autohuur en nog veel meer. Zo zorg je ervoor dat jouw kennis wordt bijgehouden of vergroot en maak je vaak kans op het winnen van mooie prijzen door deelname aan de cursussen. Kortom, TravEcademy is dé plek waar de reiswereld samenkomt voor het winnen van kennis en prijzen! Hierbij een aantal leuke suggesties…

Duitsland

Welkom bij de gamecourse over Duitsland. Doe je uiterste best op deze razendsnelle cursus over onze oosterburen, want wanneer je deze succesvol afrondt, maak je kans op het winnen van een hotelvoucher voor twee personen voor twee nachten in het Best Western Hotel Lippstadt (Noordrijn-Westfalen).

Seaside Collection

Met genoegen presenteren wij je de Seaside Collection, een hotelgroep met unieke hotels waar luxe wordt ervaren op een onopvallende, ontspannen manier. Maak de korte cursus over de 4 Canarische hotels en maak kans op het winnen van een heerlijk verblijf in een van de Seaside Collection hotels op de Canarische Eilanden!

Mississippi

In Mississippi komen de meesten voor hun ultieme muziekreis vol authentieke blues, soul en country, maar het is ook een droombestemming voor mensen die op zoek zijn naar het onverwachte – de verborgen juweeltjes buiten de gebaande paden en parken. Maak deze leuke gamecourse en win een leuke verrassingsprijs!