image

Curacao Marriott Beach Resort

Jouw 5-sterren droombestemming

Curacao Marriott Beach Resort

Jouw 5-sterren droombestemming

All the way genieten Met temperaturen van gemiddeld 30 graden word je natuurlijk heel blij, maar je wordt nog blijer als je in dit meest luxe resort op Curaçao verblijft. Bij het Curaçao Marriott Beach Resort voelt iedereen zich VIP gast! Direct aan een mooi strand, 2 zwembaden en je hoeft het hotel niet te verlaten, want er is een ruime keuze aan restaurants, met a la carte opties als ook trendy eetconcepten. Zin in shared dining, sushi of een grilled steak? Jij kiest!

Caribbean luxury op Curaçao Curaçao Marriott Beach Resort opende eind 2019 weer officieel zijn deuren na een miljoenenrenovatie. Het resultaat? Een ‘one of a kind’ en ‘moeilijk te evenaren’ beach resort op Curaçao. Eén van wereldklasse met internationale flair. Het combineert perfect met de eilandsfeer op Curaçao, relaxt en ongedwongen. Het design en de inrichting is warm, elegant, modern, echt helemaal van deze tijd! Een unieke match, het beste van 2 werelden. En de service? Uiteraard spik en span, zoals je dat van een luxe 5-sterren hotel mag verwachten, maar wel één met een inspirerende Caribbean touch.

En de ligging? Niks mis mee, sterker nog het resort ligt ideaal. Rustig, maar toch centraal, want je staat binnen 5 minuten in Willemstad aan de beroemde handelskade met de gekleurde koopmanshuizen. De luchthaven Hato is maar 15 minuten rijden en dat is heel fijn, want zo lig je in no-time op ons strand. Picture this: ‘een mooi lang strand waar je kunt relaxen op hippe loungebedden’ die overigens ook plenty te vinden zijn rondom het grote zwembadterras met 2 pools, waarvan er één voor adults only is.

Sweet dreams Ken je die uitspraak? Nothing better than sleeping in your own bed! Wij durven dit natuurlijk niet te betwisten , maar laten we zeggen dat wij de ‘second best beds’ hebben en misschien wel beter dan thuis? Of je nu een kamer met 2 queen bedden of een méga size Kingbed kiest, het is op en top genieten. Want zeg nu zelf, niets is toch zo fijn om te slapen in een strak opgemaakt bed met spierwitte, knisperend schone en gladde lakens? En de badkamers, die zijn als mini-spa’s, heerlijk luxe met dito verzorgingsproducten, inclusief fluffy handdoeken.

Agentenspecial speciaal voor jou! Wie snakt er nu niet naar er even tussenuit, lots of ‘me’ time op een perfecte spot, away from home? Daarom speciaal voor jou, omdat je een gewaardeerde reiscollega bent en wij vinden dat je meer dan wie ook een ‘zonnetje’ verdient in deze bijzondere tijd. Voor 150 US-dollar per kamer per nacht, inclusief ontbijt voor 2 personen ben je onze gast. Als je 5 nachten of meer boekt, doen we er ook nog een resort credit bij van 50 Us-dollar! meer info: info@caribbeanreflections.nl

image

Geldig voor verblijf in de maanden april, mei en juni 2021, minimaal 2 nachten, voor reisagent en een introducee die samen een kamer delen. Het Curaçao Marriott Beach Resort zelf ervaren komt zo wel heel dichtbij. Genieten van sunshine in stijl, kom je?