Stay safe – stay inspired – stay educated

Exotische stranden, ruige bergketens of inspirerende metropolen… hopelijk kunnen we klanten er spoedig weer zorgeloos naar toe sturen. Tot die tijd biedt TravEcademy, je een hoop inspiratie door middel van diverse gratis cursussen, waarmee vaak leuke prijzen te winnen zijn. Sla je slag, want dit is hét moment om je kennis bij te spijkeren.

It’s more fun in…

De slogan 'It’s more fun in the Philippines’ bestaat niet voor niets! Welke van de ruim 7.000 prachtige eilanden mogen écht niet ontbreken aan een reisvoorstel en wat zijn de binnenlandse reismogelijkheden? Ontdek het allemaal in de vernieuwde cursus en laat je inspireren door deze Aziatische parel!

ROTS-vast

Travel South USA neemt je graag mee op reis door de Rhythm of the South (ROTS) steden, oftewel New Orleans (Louisiana), Nashville (Tennessee) en Atlanta (West Virginia). Leer meer over deze bijzondere, bruisende steden door middel van de e-courses en win een rijkelijk gevulde goodiebag uit de VS!

Yeehaw Yukon

Ga mee op een online education trip door Yukon en maak kennis met leuke details om zo het ruige Noorden van Canada écht te ontdekken. Van de wildernisstad Whitehorse tot de kleurvolle ruige bergketens met zijn vele meren, rivieren en toendra de poolcirkel over. Maak de cursus en beleef Yukon!