image

LionsDive Beach Resort

Hét gezelligste strandresort

Het moment waar we allen op gewacht hebben is eindelijk hier, Nederlanders mogen weer naar het zonnige Curaçao afreizen. Ervaar Curaçao als nooit tevoren bij LionsDive Beach Resort!

LionsDive is gelegen aan het langste witte zandstrand van Curaçao en ligt vlak naast Mambo Beach Boulevard, de bekende strip van Bapor Kibra. LionsDive is het gezelligste en sportiefste resort op zonnig Curaçao, het perfecte startpunt voor een heerlijke vakantie! Relax op het privéstrand, geniet in een van de vier restaurants of neem een verkoelende duik in het unieke 50-meter bad. De avonturiers kunnen terecht bij onze duikschool, maar diegenen die tot rust willen komen kunnen een massage boeken bij onze spa.

Op LionsDive kan het allemaal! Het team van LionsDive heeft in de lock down niet stilgezeten. Door hun inzet is het resort helemaal klaar voor een nieuw seizoen. Een van de drie zwembaden, de Nemo Pool, is volledig gerenoveerd. In dit heerlijke bad kun je ultiem genieten met een drankje in je hand. Naast de Nemo Pool vind je nu Nemo Sushi & Wok. Nemo is begin dit jaar gestart met een nieuw concept en biedt nu een Japanse kaart aan. Nemo serveert heerlijke sushi rollen, salades, soepen en wokgerechten. De chefs werken met de verste ingrediënten, zoals het hoort in de Japanse keuken. Bij Nemo geniet je van het mooiste uitzicht over de Caribische Zee!

Verder delen wij met trots dat de nieuwe ontbijtbuffet bar van Hemingway klaar is! Begin dit jaar zijn we gestart met de bouw van de nieuwe bar en deze is zojuist geopend! Dit grotere buffet biedt nog meer ontbijtkeuzes aan dan hiervoor. LionsDive staat bekend om haar heerlijke ontbijt. Begin de dag met de voetjes in het zand! Kortom, LionsDive Beach Resort is er helemaal klaar voor. Wij kijken ernaar uit om al onze vaste gasten weer te mogen verwelkomen en met nieuwe gasten kennis te maken. We heten je graag 'bon biní' bij LionsDive!

THE NATURAL PLACE TO STAY

image