Stay safe – stay inspired – stay educated

Exotische stranden, ruige bergketens of inspirerende metropolen… hopelijk kunnen we klanten er spoedig weer zorgeloos naar toe sturen. Tot die tijd biedt TravEcademy, je een hoop inspiratie door middel van diverse gratis cursussen, waarmee vaak leuke prijzen te winnen zijn. Sla je slag, want dit is hét moment om je kennis bij te spijkeren.

Op naar Estland!

Dit is hét moment om alles te weten te komen over Estland, een bestemming die wel eens één van de avontuurlijkste bestemmingen voor de zomer van 2021 kan worden. Want dichtbij en avontuurlijk is de formule voor deze zomer. Rond de cursus over deze veelzijdige bestemming succesvol af en maak kans op een heerlijk verblijf!

Actie in Zweden

Houden jouw klanten van een actieve vakantie vol adrenalinekicks of gaan ze liever met het gezin genieten aan een eigen Zweeds meertje? In Zweden kun je voor ieder type vakantie terecht! Maak door middel van de cursus kennis met alle ecologische manieren om samen van de weidse natuur van Zweden te genieten en ontspannen.

Smullen geblazen!

Leren over de cultuur in Spanje kan behalve leerzaam ook lekker zijn, want je kunt een uitgebreid pakket vol Spaanse lekkernijen ter waarde van maar liefst 150 euro winnen door deelname aan de cursus 'Culturele routes door Spanje'. Het Spaans Verkeersbureau geeft 3 heerlijke pakketten weg, dus het loont om mee te doen!