Stay safe – stay inspired – stay educated

Exotische stranden, ruige bergketens of inspirerende metropolen… hopelijk kunnen we klanten er spoedig weer zorgeloos naar toe sturen. Tot die tijd biedt TravEcademy, je een hoop inspiratie door middel van diverse gratis cursussen, waarmee vaak leuke prijzen te winnen zijn. Sla je slag, want dit is hét moment om je kennis bij te spijkeren.

Noord, oost, zuid… WEST!

In het noordwesten van Amerika liggen de vijf staten van The Great American West – een enorm groot, maar dunbevolkt gebied vol met ongerepte natuur, epische uitzichten en indrukwekkende natuurwonderen. Het avontuur, de gastvrijheid en de spectaculaire natuur wachten op je! Ontdek het allemaal tijdens de cursus en maak elke maand kans op een leuke goodiebag!

Wat een droombestemming…

De Filipijnen is een droombestemming die voor iedereen iets te bieden heeft. Het heeft hagelwitte zandstranden, kraakhelder turquoise zeewater met een kleurrijke onderwaterwereld, prachtige nationale parken en de allervriendelijkste mensen! Maak de cursus en ontdek de diverse eilanden, de reismogelijkheden binnen de Filipijnen en de niet-te-missen bezienswaardigheden.

Sweet home Alabama!

Iedereen kent deze song. En je kunt er zeker van zijn, zodra jouw klanten in deze gastvrije prachtige staat zijn geweest, voelt het ook voor hen als thuis. Muziek, Civil Rights en Natuur staan centraal in deze staat. En dat alles in een heerlijk klimaat. Ontdek deze prachtige staat door middel van de cursus en maak elke maand kans op een rijkelijk gevulde goodiebag!