Stay safe – stay inspired – stay educated

Exotische stranden, ruige bergketens of inspirerende metropolen… hopelijk kunnen we klanten er spoedig weer zorgeloos naar toe sturen. Tot die tijd biedt TravEcademy, je een hoop inspiratie door middel van diverse gratis cursussen, waarmee vaak leuke prijzen te winnen zijn. Sla je slag, want dit is hét moment om je kennis bij te spijkeren.

Enjoy the show

Missouri wil je graag laten kennismaken met haar bekroonde paden, gezinsvriendelijke musea en ongelooflijke live shows! Van de bekende Route 66 tot de blues en oudste brouwereij van Amerika. Alles staat centraal in de Show-Me State. Bewonder alles in de cursus, 'enjoy the show' en win een leuke goodiebag vol verrassingen uit Missouri!

The GREAT American West!

In het noordwesten van Amerika liggen de vijf staten van The Great American West – een enorm groot, maar dunbevolkt gebied vol met ongerepte natuur, epische uitzichten en natuurwonderen. Het avontuur, de gastvrijheid en de spectaculaire natuur wachten op je! Ontdek het in de cursus en maak elke maand kans op een goodiebag!

Yukon in detail

Ga mee op een online education trip door Yukon en maak kennis met leuke details om zo het ruige Noorden van Canada écht te ontdekken. Van de wildernisstad Whitehorse tot de kleurvolle ruige bergketens met zijn vele meren, rivieren en toendra de poolcirkel over. Maak de cursus op TravEcademy en beleef Yukon!