Door: Theo de Reus


+ video

Coby van Dongen: “Corona gooide roet in het eten”

Boekjaar 2020 had een van de beste jaren in het bestaan van de Jong Intra Vakanties moeten worden. Het pakte anders uit. Corona gooide roet in het eten. “We hebben in een rollercoaster gezeten”, zegt commercieel directeur Coby van Dongen in een exclusief video-interview.

Op de vraag hoe zij de afgelopen maanden heeft beleefd, zegt ze: “Daar zijn bijna geen woorden voor te vinden. Het was erg intens, veel drukker, echt onwerkelijk. We waren alleen maar bezig met dingen waarmee je niet bezig hoort te zijn, zoals repatriëren, omboeken, klanten teleurstellen, de soms pittige gesprekken met leveranciers. Het waren intense maanden. Het was een rollercoaster, echt bizar.”

Deel dit artikel

Door: Theo de Reus


Coby van Dongen: “Corona gooide roet in het eten”

+ video

Boekjaar 2020 had een van de beste jaren in het bestaan van de Jong Intra Vakanties moeten worden. Het pakte anders uit. Corona gooide roet in het eten. “We hebben in een rollercoaster gezeten”, zegt commercieel directeur Coby van Dongen in een exclusief video-interview. Op de vraag hoe zij de afgelopen maanden heeft beleefd, zegt ze: “Daar zijn bijna geen woorden voor te vinden. Het was erg intens, veel drukker, echt onwerkelijk. We waren alleen maar bezig met dingen waarmee je niet bezig hoort te zijn, zoals repatriëren, omboeken, klanten teleurstellen, de soms pittige gesprekken met leveranciers. Het waren intense maanden. Het was een rollercoaster, echt bizar.”

Deel dit artikel