De studiereizen komen weer op gang

Door: Arjen Lutgendorff


Een enkele touroperator begint weer met het aanbieden van studiereizen. Hieronder vind je de bij ons bekende reizen. Wil je graag jullie studiereis op deze pagina zien? Mail naar redactie@travelpro.nl.

Met Avila Reizen naar de Azoren Na het succes van de studiereis naar de mooie Champagne-streek, komt Avila Reizen opnieuw met een fam trip, dit keer naar de Azoren. Goed nieuws: jij maakt kans om hierbij aanwezig te zijn. Deze exclusieve Azoren Fam Trip heeft een intiem karakter, want je reist namelijk in een kleine groep van maar drie andere collega’s en met een begeleider vanuit Avila Reizen naar deze wonderschone eilandengroep. De reis zal eind september/begin oktober 2021 plaatsvinden en heeft een duur van zes of zeven dagen. Tijdens de Fam Trip worden er verschillende eilanden aangedaan om een goed beeld te krijgen van deze bijzondere archipel. Deze Fam Trip is opgesteld in samenwerking met de Azoren Tourism Board (Visit Azoren). Hoe win je een deelname ticket voor deze trip? Door te boeken bij Avila Reizen. Degene die tussen 23 juli 2021 en 10 september 2021 de hoogste omzet bij Avila Reizen boekt of de meeste boekingen (in absolute aantallen) bij ons neerlegt, wordt uitgenodigd voor deze trip om zelf kennis te maken met de prachtige Azoren en het Avila Reizen-product. De 3 plekken worden opgevuld door de partner die de hoogste omzet buiten Europa bij Avila Reizen behaalt binnen de genoemde data, de partner die de hoogste omzet binnen Europa/Nederlandse Antillen bij Avila Reizen behaalt binnen de genoemde data, en de partner die de meeste boekingen bij de reisorganisatie onderbrengt in absolute aantallen binnen de genoemde data.

Tekst gaat verder onder de advertentie

image

Barbados: nieuwe KLM-bestemming Ter promotie van de nieuwe KLM-route naar Barbados maken reisagenten bij Travel Trend kans op een studiereis van 16 tot en met 20 oktober. Zij reizen dan mee op de inaugurele vlucht van KLM en krijgen vier nachten accommodatie op dit zonnige eiland aangeboden. “Goed nieuws is dat Barbados open is voor toerisme. Met een negatieve PCR-test kun je er lekker op vakantie”, zo liet Natasja Eshuis (directeur van Travel Trend) eerder weten aan TravMagazine. De studiereis is niet van Travel Trend, maar wordt georganiseerd vanuit het verkeersbureau van Barbados zelf. Formeel staat het reisadvies voor Barbados nog op oranje. Reizigers uit Nederland kunnen er naartoe als ze of volledig gevaccineerd zijn, of met een negatieve PCR-test of herstelbewijs.

Met Untamed Travelling naar Estland Nu reizen binnen Europa met een coronabewijs geoorloofd is, kondigt maatwerkspecialist Untamed Travelling haar eerstvolgende studiereis aan. In september neemt de touroperator gegadigden mee naar het kleine, dunbevolkte en betoverend mooie Estland. Het land is rijk aan folkloristische tradities en begiftigd met wilde natuur en middeleeuwse steden. Het gehele reisprogramma wordt nog niet prijsgegeven, maar wel dat een uitgebreide verkenning van het prachtige Tallinn, activiteiten aan de ongeschonden kustlijn van Harjumaa en site visits op Saaremaa en Muhu eiland aan bod komen. Uiteraard met de inmiddels welbekende Untamed allure, inclusief de mooiste hotels en beste restaurants.

Studiereis MSC Cruises Nederland 20 – 24 september 2021 MSC Cruises organiseert van 20 – 24 september een studiereis op haar allernieuwste schip, de MSC Seashore. De reis vertrekt vanuit Napels en eindigt in Barcelona. Het is (helaas) niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze studiereis.

TUI houdt Experience Trip Fuerteventura De eerste TUI-studiereis van 2021 staat op de planning. Van 3 tot en met 7 oktober gaat de TUI Experience Trip Fuerteventura plaatsvinden, waarbij de focus ligt op de belangrijkste concept hotels van TUI: TUI BLUE, ROBINSON, TUI MAGIC LIFE en RIU. “Er zit een game element in á la de TUI Challenge waarbij Nederland voor een dag de strijd aan gaat met onze Belgische collega’s, die op dat moment dezelfde trip beleven, maar in een andere volgorde. Daarnaast is het vooral veel kennis opdoen van onze hotelconcepten op een leerzame en proactieve wijze. Uiteraard blijft er ook tijd over om het prachtige Fuerteventura te ontdekken”, laat TUI weten. Inschrijven Wil jij mee met de Experience Trip naar Fuerteventura? Inschrijven kan tot en met maandag 13 september 2021, via TUI Online.

Deel dit artikel