Stay safe – stay inspired – stay educated

TravDay op 27 september is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Je kunt er netwerken met veel branchegenoten op één dag en het wordt afgesloten met een spetterend feest. Daarnaast maak je ook kans op het winnen van leuke prijzen door deelname aan de volgende (TravDay) cursussen. Laat deze gelegenheid niet aan je voorbij gaan!

Fascinerend Dubai

De letterlijk ‘wolkenkrabbende’ wolkenkrabbers, een prachtige kustlijn en de Arabische woestijn maken Dubai een opwindende reisbestemming. Ontdek de fascinerende mix van traditie en moderniteit, evenals Arabische en internationale invloeden. Verdiep je in deze bijzondere bestemming door middel van de korte gamecourse en win een leuke verrassing!

St. Maarten & St. Martin

St. Maarten is ’s werelds kleinste oppervlak gedeeld door twee landen: het eiland heeft al sinds het jaar 1648 een Nederlands en een Frans deel, met een bijzondere mix van culturen tot gevolg. In deze snelle gamecourse leggen we je graag uit wat dit kleine eiland zo uniek maakt en wat de niet-te-missen hotspots zijn. Daarnaast valt er ook iets leuks te winnen, dus go for it!

Cruisen met HAL

Cruisen is enorm in opkomst en is toegankelijk voor een breed publiek. Ondanks dat is het voor veel mensen een nieuwe vorm van reizen. Sterker nog, voor de meeste mensen is het een 'Once in a lifetime' ervaring. Een goede voorbereiding is daarom erg belangrijk. Neem daarom de tips in deze gamecursus ten harte en cruise mee met Holland America Line. Ga je mee aan boord?