De Jong Intra Vakanties – hier start de waanzinnige wintersportvakantie van jouw klant!

image

De waanzinnige wintersportvakantie van jouw klant start in:

Frankrijk: een wintersportvakantie met de hele familie en direct vanuit het verblijf zo de piste af skiën! Italië: de combinatie van zon, goede sneeuwcondities en het heerlijke eten, zorgen voor een onbezorgde wintersportvakantie. Oostenrijk: niet voor niets is deze nummer 1 skibestemming zo geliefd onder de Nederlandse wintersporter. Geniet van de uitdagende pistes, en de Oostenrijkse gastvrijheid. Duitsland: wintersport in Duitsland leent zich perfect voor een korte wintersportvakantie. Dé ideale wintersportvakantie voor gezinnen met jonge kinderen. Zwitserland: bekijk ons verrassend voordeling en scherp geprijsd aanbod in een van de mondaine plaatsen in Zwitserland, de bakermat van de wintersport!

Onze garanties:

• Sneeuwgarantie: profiteer van onze gratis sneeuwgarantie. Deze geldt voor boekingen met vertrek van 30 december 2020 t/m 1 maart 2021, met als bestemming skigebieden waarvan het hoogste punt op minimaal 2.100 meter ligt. • Prijsgarantie • Vroegboekgarantie: gratis wijzigingen tot 1 november 2020. Mocht je de reis voor jouw klant om wat voor reden ook willen omboeken, dan bieden wij de mogelijkheid om de reis gratis te wijzigen naar een andere wintersportvakantie uit de brochure.

5 x wintersport op maat!

Bij een OP MAAT wintersportvakantie betaalt jouw klant niet voor onnodige extra’s en opties, welke bij standaard pakketreizen vaak zijn inbegrepen. 1. Vervoer: auto, vliegtuig, luxe pendelbus of de pendelbus! 2. Verblijf: een comfortabele hotelkamer, appartement of chalet. 3. Skipas: direct de skipas bijboeken? Op vrijwel alle bestemmingen in Oostenrijk is dit mogelijk. 4. Skischool: op de meeste bestemmingen is het mogelijk om de lessen bij te boeken. 5. Ski- en snowboard verhuur: huur het direct bij boeking: het is vaak voordeliger.

Flexibele annuleringsvoorwaarden wintersportboekingen:

* Boek nu zonder zorgen de wintersportvakantie voor jouw klant voor winter 2020/2021. Je kunt gratis annuleren tot 31 oktober 2020 indien de boeking van jouw klant aan alle onderstaande voorwaarden voldoet: - Geldig op nieuwe boekingen gemaakt van 23 april 2020 t/m 31 oktober 2020. - Geldig op boekingen met vertrek tussen 15 december 2020 en 1 mei 2021. - Geldig op alle wintersportvakanties op basis van eigen vervoer of met de pendelbus. Niet geldig op vliegreizen en treinreizen. - Uiteraard kun je ook gratis omboeken naar een andere accommodatie of bestemming, of wijzigen naar een andere datum. Bij een hogere reissom betaalt je klant de meerprijs. Indien de nieuwe reissom voordeliger is, wordt het verschil gerestitueerd.

image