Bonaire, pionier van inclusief en duurzaam toerisme in de Nederlandse Cariben!

Ontdek Bonaire en ervaar in 30 jaar toerisme, het eiland altijd trouw is gebleven aan haar waarden en vandaag de dag nog steeds haar ware kleuren laat schijnen. Een inspirerende bestemming door haar inclusief en duurzaam toerisme, dat zich blijft ontwikkelen dankzij de lokale gemeenschap, toeristen en vertegenwoordigers van TCB die de drijvende krachten zijn achter het toerisme op Bonaire. Meer dan ooit zet TCB zich in voor een nieuwe visie op toerisme, nog inclusiever en met meer respect voor natuur, cultuur en geschiedenis.

De natuur van Bonaire is uniek, zowel boven als onder water. Wil je u gebruik maken van het Nationaal Marine Park en een handje helpen bij de bescherming en het behoud van onze prachtige natuur? Vergeet dan niet om uw Bonaire Nature Fee aan te schaffen bij STINAPA Bonaire. Ook jij kunt zult zeker een positief verschil maken!

Verbinding verbrekend, inspirerend, adembenemend. Natuurwonderen zoals u ze nog nooit heeft gezien. Dit is Bonaire, Once a visitor, always a friend

Ready, set… Dive! Ontdek Bonaire, de Blauwe bestemming en het beschermde zeegebied. Snorkelen in ongerepte wateren, duiken in de diepte van de Caribische Zee en kennismaken met een kleurrijke onderwaterwereld, is het hoogtepunt van een bezoek aan Bonaire! Met meer dan 85 duikspots voldoet Bonaire aan haar missie om één van de beste internationale duikbestemmingen ter wereld te zijn.

Deel dit artikel