Club Med: De zomer van 2022 wordt zonder twijfel een enorm succes

Wat heerlijk dat we afgelopen zomer weer onder de palmbomen of onder de pijnbomen hebben kunnen liggen... Graag willen wij jullie bedanken dat jullie de Club Med-vakanties hebben aangeraden aan jouw klanten en daarmee hebben laten zien dat jullie volop vertrouwen in ons hebben. Dat is enorm hartverwarmend!

Met het Safe Together-programma aan de ene kant en de creativiteit van onze medewerkers (G.O.s® en G.E.s®) aan de andere, konden wij iedereen zorgeloos en veilig laten genieten én dé Club Med Spirit behouden. Geen eenvoudige opgave, maar... missie geslaagd!

En nu? Nu is het tijd voor de toekomst! De zomer van 2022 wordt zonder twijfel een enorm succes en samen gaan wij ervoor zorgen dat jullie klanten hun langverwachte droomvakantie beleven. Eindelijk! En daarom zijn wij hard aan het werk om jullie klanten volgend jaar van een heleboel nieuwe en fantastische ervaringen te laten proeven: • Het gloednieuwe Resort Magna Marbella, een Andalusische oase in een streek vol cultuur en contrast. Jaren geleden bouwde Club Med op exact dezelfde plek een van de allereerste Resorts. Dit voelt dus een beetje als thuiskomen. • De eerste zomer in het Canadese Resort Charlevoix in Quebec. Een eindeloos speelterrein aan de oevers van de Saint Lawrencerivier, met de Canadese wildernis in de achtertuin. • La Plantation d’Albion op Mauritius, volledig gerenoveerd met één doel voor ogen: Slow-Living, een concept waarbij ‘tijd nemen’ centraal staat. Alles kan, niets moet. • De Club Med 2 is jarig! We vieren 30 jaar avontuur en verkenning op de zeven zeeën met nieuwe cruises en nieuwe tussenstops. Noteer alvast 12 oktober in je agenda, want dan openen wij het zomerseizoen van 2022. En de eerste drie dagen (12, 13 en 14 oktober) ontvangen jouw klanten gegarandeerd 15% korting over het verblijf. De Zomer 2022 wordt mooier dan ooit, want dan gaan we eindelijk weer samen zorgeloos genieten! Free Spirit. Club Med Spirit.

Deel dit artikel