Qatar Airways: de airline die u kunt vertrouwen

Qatar Airways blijft het voortouw nemen in het herstel van de luchtvaartindustrie. Door het gebruik van diverse moderne en brandstofefficiënte vliegtuigen zoals de Airbus A350 en de Boeing 777 en het robuuste netwerk van bestemmingen, heeft Qatar Airways ervoor gezorgd dat ze zijn uitgegroeid tot ’s werelds grootste airline tijdens de COVID19-crisis. Door het behoud van vele vluchten, konden gestrande passagiers terugkeren naar huis en essentiële beroepen doorvliegen. Daarbij stelde het de maatschappij in staat om ongeëvenaarde ervaring op te doen in het veilig en betrouwbaar vervoeren van passagiers.

Deel dit artikel

Amsterdam bleef tijdens de COVID19-crisis een belangrijke bestemming voor Qatar Airways en was zelfs één van de vijf wereldbestemmingen die het vliegschema behielden. Qatar Airways profileerde zich in deze periode als een van de weinige luchtvaartmaatschappijen en de enige golfcarrier die zonder onderbreking vluchten bleef verzorgen van en naar Amsterdam.

Groeiend netwerk Het netwerk van de luchtvaartmaatschappij blijft groeien met momenteel 90 bestemmingen wereldwijd met 650 wekelijkse vluchten, met verbindingen naar meer bestemmingen wereldwijd dan welke andere luchtvaartmaatschappij ook. In uw GDS vindt u de actuele vliegschema’s en tarieven.

Toegewijd aan de passagiers Qatar Airways blijft toegewijd aan u en uw klanten, we garanderen de flexibiliteit die uw klant nodig heeft door het bieden van verschillende omboekingsopties zodat uw klanten kunnen plannen met de zekerheid dat Qatar Airways voor hen klaarstaat indien nodig. De luchtvaartmaatschappij staat onder andere onbeperkt datumwijzigingen toe en passagiers kunnen hun bestemming zo vaak als nodig wijzigen. De extra flexibiliteitsopties voor tickets geboekt tussen 1 oktober en 31 december 2020 zijn te vinden op www.qatarairways.com/RelyOnUs.

Veiligheid De luchtvaartmaatschappij heeft de meest geavanceerde veiligheids- en hygiënemaatregelen aan boord van haar vliegtuigen en op Hamad International Airport (HIA) nauwgezet geïmplementeerd. De veiligheidsmaatregelen aan boord van Qatar Airways voor passagiers en cabinepersoneel bestaan onder andere uit persoonlijke beschermingsmiddelen (Personal Protective Equipment, PPE) voor het cabinepersoneel en een gratis beschermkit en wegwerpbare gelaatsschermen voor de passagiers.

Qsuite Business Class-passagiers in vliegtuigen met een Qsuite kunnen genieten van de verhoogde privacy van de bekroonde Businessclass, inclusief verschuifbare scheidingswanden en de mogelijkheid een 'Do Not Disturb (DND)'-aanduiding te gebruiken. Qsuite is beschikbaar op vluchten naar meer dan 30 bestemmingen, waaronder Amsterdam, Sydney, Singapore en Kuala Lumpur. Meer informatie op https://www.qatarairways.com/en/safety-measures.html

Reisprofessionals Qatar Airways lanceerde recent een nieuw platform voor trade partners: www.qatarairways.com/tradepartner. Dit platform bevat een scala aan nieuwe, gebruiksvriendelijke functies die speciaal voor reisprofessionals ontworpen zijn, met daarbij productinformatie, policies en ticketing procedures, informatie over ancillary services en stopovers in Doha.