Stay safe – stay inspired – stay educated

TravEcademy is al jaren het meest succesvolle én gratis e-learning platform voor reisprofessionals. Je kunt er terecht voor cursussen over allerlei thema's, winacties, agentenaanbiedingen, nieuws, vacatures en studiereizen. Van bestemmingen tot airlines, touroperators, cruises, autohuur en nog veel meer. Zo zorg je ervoor dat jouw kennis wordt bijgehouden of vergroot en maak je vaak kans op het winnen van mooie prijzen door deelname aan de cursussen. Kortom, TravEcademy is dé plek waar de reiswereld samenkomt voor het winnen van kennis en prijzen! Hierbij een aantal leuke suggesties…

Fries weekendje weg!

We kennen allemaal de Friese Elfstedentocht, maar daarmee houdt bij velen de kennis een beetje op. Hoog tijd om te ontdekken wat er allemaal nog meer te doen is. Ontdek de verborgen plekjes in de cursus over Friesland op TravEcademy, want hier vind je meer dan genoeg redenen om eens op ontdekkingstocht te gaan. Je kunt daarnaast ook een Fries weekend weg voor twee winnen!

Op naar winters Zweden

Wil jij graag meer te weten komen over alle winterse taferelen en mogelijkheden van Zweden? Doe dan je uiterste best op de cursus 'Zweedse winter - een onvergetelijke winterbeleving' op TravEcademy, want je maakt kans op het winnen van een 8-daagse ‘Ski Lover’s trip’ naar Stöten in Zweden met BBI Travel, inclusief transfer, accommodatie, skipas en sneeuwscootersafari!

GO WEST!

De vijf staten Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota hebben hun krachten gebundeld als 'The Great American West'. Een terechte benaming vanwege de mooiste nationale parken, hoge bergketens, echte cowboys, wilde dieren en het erfgoed van de Native Amerikanen. Ontdek dit geweldige gebied d.m.v. de cursus op TravEcademy en win elke maand een goodiebag!