Win een wintersportreis naar Zweden

Ontdek winters Zweden!

videocredits: Pär Eliasson/imagebank.sweden.se

Win een wintersportreis naar Zweden

Ontdek winters Zweden!

Willen jouw klanten eens een hele andere winterbeleving met een zee aan ruimte, zonder het massale karakter van bijvoorbeeld de Alpen? Stuur ze dan op sneeuwavontuur in Zweden! Zweden biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke winterbeleving voor het hele gezin. Ontdek winters Zweden door middel van de cursus 'Zweden - unieke wintervakanties' en win een 4/5-daagse ‘Ski Lover’s trip’ naar Stöten in Zweden! Je kunt in Zweden volop genieten van sneeuwscootertochten, rendieren, schaatsen, het noorderlicht, de Sámi cultuur, hondensledesafari's, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen en de typische rode Zweedse huisjes. Dit alles vindt plaats in een prachtig wit landschap, waar je uiteraard ook geweldig kunt skiën in diverse sneeuwzekere bestemmingen. Voor de prijs hoeven jouw klanten het ook niet te laten, dus laat ze kennismaken met de vele mogelijkheden van dit heerlijke Scandinavische land. De schoonheid van de Zweedse winter raakt ze direct.

foto: www.nutti.se - Asaf Kliger/imagebank.sweden.se

WINNEN! Door deelname aan de cursus 'Zweden - unieke wintervakanties' maak je kans op het winnen van een 4/5-daagse ‘Ski Lover’s trip’ naar Stöten in Zweden met BBI Travel. Prijswinnaars vliegen met de BBI Travel chartervlucht vanaf Groningen Airport Eelde (gratis parkeren) naar Scandinavian Mountains Airport voor een ‘Ski Lovers’ weekend of midweek naar Stöten in Sälen. Transfers, accommodatie, skipas en een sneeuwscootersafari zijn inbegrepen. Doe mee en maak kans op deze mooie reis!

VÄLKOMMEN IN ZWEDEN Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur, die zich uitstekend leent voor actieve vakanties. Ontdek de vele mogelijkheden via de nieuwe Ecademy op TravEcademy. Zweden verwelkomt je!

image
image