Black Friday start bij ons al op 23 november! Boek een 2022 cruise en ontvang naast de huidige voordelen nu ook de fooien inclusief! De Black Friday promotie is naast ons Have it All aanbod ook te combineren met ons Fly&Cruise Middellandse Zee pakket, Fly&Cruise Caribbean pakket, Alaska Fly&Cruise pakket en met groepstarieven.

NOORD-EUROPA

Meerdere bestemmingen zien en toch maar één keer je koffer uitpakken? Het kan met een cruise van Holland America Line. Vervoer, accommodatie, eten én entertainment zijn allemaal inbegrepen. Contacteer onze reserveringsafdeling via 0800-7245425 voor meer informatie. Stap in Amsterdam of in Rotterdam aan boord en vertrek voor een cruise richting de fjorden van Noorwegen, de kunstschatten aan de Oostzee, de gastvrije Britse Eilanden of zelfs helemaal naar IJsland of Spitsbergen! Eenvoudiger kun je je vakantie niet beginnen. Een cruise is de ideale combinatie van avontuur en ontspanning, van cultuur en natuur, van relaxen en actief bezig zijn. Overdag de overweldigende natuur of de romantische stadjes ontdekken en ’s avond aan boord genieten van culinaire hoogstandjes en top entertainment. Een cruise naar de Noorse fjorden boek je al vanaf €1449,- incl. drankenpakket, wifi & meer!

MIDDELLANDSE ZEE

Zeven stedentrips in één week? Een schatkamer van cultuur, een jaloersmakend lekker klimaat en enkele van de meest levendige en mooiste steden op deze planeet. De Middellandse Zee heeft het allemaal. Natuurlijk kent juist Holland America Line de mooiste routes en stopplaatsen. De ene dag geniet je op een zonovergoten strand, de volgende dwaal je door de antieke stegen van Rome en nog dezelfde avond strijk je neer op het promenadedek voor cocktail tijdens de zonsondergang. Zeker is dat je tijdens een cruise het meest kunt zien en ontdekken van de Mediterranée. Boek nu onze speciale Fly&Cruise Middellandse Zee pakket, inclusief vluchten tot €400, luchthaventransfers en Have it All premiumpakket (drankenpakket, wifi & meer) al vanaf €1599,-!