It’s more fun in the Philippines

More Fun Awaits, in de Filipijnen!

De eilandengroep is een droombestemming die voor ieder type reiziger iets te bieden heeft. Niet alleen hebben de Filipijnen hagelwitte zandstranden, kraakhelder turquoise zeewater en een kleurrijke onderwaterwereld vol zeeleven, je vindt er ook prachtige nationale parken, een unieke flora en fauna en de allervriendelijkste mensen! Daarnaast is er ook een schat aan culturele bezienswaardigheden te bewonderen. Gezegend met een tropisch klimaat zijn de eilanden een unieke en exotische bestemming waar iedere reiziger wordt verwelkomd met de onvergelijkbare Filipijnse gastvrijheid!

Terwijl de wereld wacht op de verdere heropening van de internationale reisgrenzen, bereiden de Filipijnen zich voor op een warm welkom voor toeristen. Phlippines Department of Tourism is voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van haar bestemmingen voor lokale en internationale reizigers. In september werd de 'More Fun Awaits'-campagne gelanceerd vol nieuwe toeristische producten, elk met hun eigen unieke ervaringen. Wanneer de grenzen opengaan, zijn de Filipijnen er klaar voor. De Minister van Toerisme, Bernadatte Romulo-Puyat legt uit: “Onze voorbereidingen om de toeristen weer warm te ontvangen bevatten nieuw ontwikkelde reisprogramma’s met nieuwe opwindende activiteiten, bestemmingen en toeristische attracties die allen in onze regio's zijn ontwikkeld.

Reizigers ontdekken de vele facetten van de eilandstaat, waaronder de kleinste vulkaan op aarde, ondergrondse rivieren en de ‘stappen naar de hemel’, zoals de weelderige groene rijstterrassen van Banaue worden genoemd. Van de hoofdstad Manilla in het noorden, met invloed uit de Spaanse en Amerikaanse koloniale tijd, tot de droomstranden op Boracay, het surfersparadijs op Siargao en de Chocolate Hills op het eiland Bohol in het zuiden. Rond de eilanden zijn 2.000 verschillende vissoorten en 400 verschillende soorten koraal te vinden in de Stille Oceaan, die duikers van over de hele wereld inspireren. En met zoveel verschillende facetten is het dan ook niet verrassend dat de bestemming regelmatig in de prijzen valt. Bij de World Travel Awards 2020 zijn er maar liefst zes prijzen aan de Filipijnen toegekend waaronder World’s Leading Dive Destination en Asia’s Leading Beach Destination. Bij de Readers’ Choice Awards 2021 van het Amerikaanse tijdschrift Condé Nast Traveler zijn Siargao, Palawan en Boracay opgenomen in de top tien van 'Best Island Beaches in Asia'!

MAAK DE CURSUS! Welke eilanden mogen écht niet ontbreken aan een reisvoorstel en hoe reis je van A naar B? Ontdek het allemaal door middel van de cursus op TravEcademy en laat je meevoeren naar deze bijzondere eilandengroep in Azië!

Deel dit artikel