Stay safe – stay inspired – stay educated

TravEcademy is al jaren het meest succesvolle én gratis e-learning platform voor reisprofessionals. Je kunt er terecht voor cursussen over allerlei thema's, winacties, agentenaanbiedingen, nieuws, vacatures en studiereizen. Van bestemmingen tot airlines, touroperators, cruises, autohuur en nog veel meer. Zo zorg je ervoor dat jouw kennis wordt bijgehouden of vergroot en maak je vaak kans op het winnen van mooie prijzen door deelname aan de cursussen. Kortom, TravEcademy is dé plek waar de reiswereld samenkomt voor het winnen van kennis en prijzen! Hierbij een aantal leuke suggesties…

Win een luxe weekend naar Krakau!

Wil jij je klanten een aantrekkelijke en voordelige bestemming aanraden, die ze ook positief zal verrassen? Verdiep je dan in de beste stedentrips van Polen door middel van de cursus op TravEcademy en win een luxe weekend voor twee in Krakau. De prijs bestaat uit 2 overnachtingen in een 4* hotel in Krakau voor twee personen in één kamer in de periode 1 september 2022 - 15 december 2022, inclusief vlucht!

Smullen van lekkers uit Spanje!

Leren over de cultuur in Spanje kan behalve leerzaam ook lekker zijn, want je kunt een uitgebreid pakket vol Spaanse lekkernijen winnen door deelname aan de cursus 'Culturele routes door Spanje' op TravEcademy. De prijs bestaat uit diverse zoete lekkernijen en een fles Cava. Halverwege december worden de winnaars bekend gemaakt, dus start direct direct en geniet straks van de zalige zoetigheden en bubbels uit Spanje!

Leuke goodies uit Arkansas

Naar wat voor soort avontuur je ook verlangt, 'THE NATURAL STATE' Arkansas staat klaar met uitgestrekte landschappen en kilometerslange gastvrijheid. Een reis naar Arkansas is anders dan alle andere. Mijlenlange rivieren en sommige van de beste wandel- en fietsroutes die je maar kan vinden. Van Arkansas wordt iedere 'outdoor-lover' enthousiast. Ontdek het in de cursus op TravEcademy en maak elke maand kans op een leuke goodiebag!