“We willen met iets vernieuwends komen”

Door: Dylan Cinjee & Sharon Evers


Onder het genot van een glaasje champagne en een Bossche bol met oranje D-reizen-vulling, werd de eerste vernieuwde D-reizen-winkel feestelijk geopend. Aanwezig waren onder meer Marc van Deursen (nieuwe eigenaar D-reizen) en Michelle de Wit (Chief Retail Officer).

“Met het nieuwe concept willen we meer beleving in de winkels terugbrengen. Op dit moment zijn er 70 D-reizen winkels geopend, waarvan er nu vijftien tot twintig deze uitstraling hebben. De overige winkels gaan nog zeker omgebouwd worden, dat gaat komend jaar plaatsvinden. We gaan volgend jaar meer winkels openen op strategische plekken. We hebben ook een plan om weer met ZRA’s te gaan werken”, laat De Wit weten aan TravelPro. Bekijk hier het hele interview met De Wit.

ZRA-formule Tevens is D-reizen bezig met het opzetten van een ZRA-formule waarover het binnenkort meer informatie gaat verspreiden. “Binnenkort komt er het eerste bericht over”, zo laat De Wit weten op de vraag of D-reizen weer met een ZRA-formule gaat komen. ‘Ook ZRA’s - Zelfstandig Reisadviseurs - kunnen zich bij ons aansluiten. Onder de vlag van d-reizen heb je de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw klanten vanuit je eigen huis en op jouw eigen wijze te benaderen’, zo schrijft D-reizen op haar eigen website. Daarnaast zijn er plannen om medewerkers met een vaste aanstelling op een flexibele manier in te gaan zetten in het land. “Deze flexibele krachten zijn niet aan een kantoor gebonden.”

Deel dit artikel