Tips voor Tenerife: gezondheid- & welzijnhotels & spa's

De meeste vier- en vijfsterrenaccommodaties op Tenerife bieden luxe spa's om te ontspannen en tot rust te komen. Vele van hen bieden ook gezondheids- en schoonheidsbehandelingen aan. Als je het meeste uit jouw verblijf wilt halen om te investeren in jouw gezondheid onder toezicht van medische professionals, vind je hieronder een scala aan behandelingsmogelijkheden.

Gelegen aan de kust van de Atlantische Oceaan, biedt het iconische en internationaal erkende Hotel Bahía del Duque een idyllische natuurlijke omgeving die een traditionele Canarische koloniale villa uit de 19e eeuw nabootst. Een echt exclusief toevluchtsoord met persoonlijke service en voortreffelijke culinaire opties samen met het buitengewone Bahía Wellness Retreat, een oase van rust in het hart van het hotel. Deze unieke ruimte, met een ongebruikelijk thalassotherapiecircuit in de open lucht, omringd door spectaculaire tuinen, is een toevluchtsoord van ontspanning dat een wereld van kalmerende en revitaliserende ervaringen biedt.

Dankzij de elegante en vredige atmosfeer is dit luxe vijfsterrenhotel een van de meest emblematische hotels van de Canarische Eilanden. Het is gelegen in de residentiële wijk van Puerto de la Cruz. Na 17 maanden gesloten te zijn geweest als gevolg van de coronapandemie, heeft het eindelijk zijn deuren weer geopend voor het publiek met volledig gerenoveerde faciliteiten en een frisse nieuwe look. De Oriental Spa Garden biedt haar gasten een uniek spaconcept, geïnspireerd door gastvrijheid en Aziatische pracht en praal, met een grote verscheidenheid aan behandelingen. Daarnaast heeft het het speciale programma "Botánico Slim & Wellness", ontworpen om een natuurlijk evenwicht in het lichaam te creëren, gewicht te verliezen en zonder honger te hoeven lijden, te kunnen genieten van voedsel van topkwaliteit.

Dit vijfsterrenhotel, gelegen aan Playa de Fañabé in het zuiden van Tenerife, is ideaal om te genieten van een onvergetelijke gezondheidsvakantie. De belangrijkste service van het hotel is de MAYR KUR-behandeling, in de Mayr Kur Space: de Mayr-kuur is bedoeld om het lichaam te regenereren door middel van zuivering en diepe ontgifting. Door de integrale dynamiek regenereert de kuur niet alleen het lichaam, maar ook de ziel, de geest en het intellect. Deze behandeling kan worden gecombineerd met de ervaring van unieke sensaties van de gepersonaliseerde verzorging in de Sensations Spa en op het hydro-wellness circuit.

©Océano Hotel

Het OCÉANO Hotel Health Spa - Tenerife ligt direct aan zee op een bevoorrechte locatie in de natuur. Na net voor de pandemie een grondige hervorming te hebben ondergaan, is het nu weer 100% actief met al zijn programma's voor gezondheidstoerisme. Het hotel en zijn Health Spa combineren vakanties met medische mogelijkheden voor preventie en regeneratie. De kracht van de natuur en de Atlantische Oceaan, gastvrijheid, het ruime aanbod aan therapieën en behandelingen, ontspanning en vitaliteit geven vorm aan elke ervaring in het OCÉANO. Hier verloopt de tijd in zijn natuurlijke ritme om het essentiële te benadrukken: Leven in het heden en je in harmonie voelen met de natuur, de schoonheid en jezelf.

Gespecialiseerde agentschappen Op Tenerife kan je contact opnemen met een bureau dat gespecialiseerd is in programma's voor gezondheidstoerisme en alle diensten organiseert die u nodig hebt. Klik hier voor meer informatie over de agentschappen. Klik hier voor meer informatie over de gezondheids- en wellnesshotels & kuuroorden op Tenerife.

image

Deel dit artikel