Stay safe – stay inspired – stay educated

TravEcademy is al jaren het meest succesvolle én gratis e-learning platform voor reisprofessionals. Je kunt er terecht voor cursussen over allerlei thema's, winacties, agentenaanbiedingen, nieuws, vacatures en studiereizen. Van bestemmingen tot airlines, touroperators, cruises, autohuur en nog veel meer. Zo zorg je ervoor dat jouw kennis wordt bijgehouden of vergroot en maak je vaak kans op het winnen van mooie prijzen door deelname aan de cursussen. Kortom, TravEcademy is dé plek waar de reiswereld samenkomt voor het winnen van kennis en prijzen! Hierbij een aantal leuke suggesties…

Leuks uit de USA

Vergroot jouw kennis over de zuidelijke staten van de VS door de diverse cursussen van Travel South USA op TravEcademy te maken. Van Alabama tot Arkansas en de steden New Orleans, Nashville en Atlanta. De thema’s variëren van culinair tot muzikaal, outdoor, historie en culturele schatten. Doe je best, want je maakt elke maand kans op rijkelijk gevulde goodiebags vol leuks uit de VS.

Fries weekend weg

We kennen allemaal de Friese Elfstedentocht, maar daarmee houdt bij velen de kennis een beetje op. Hoog tijd om te ontdekken wat er allemaal nog meer te doen is. Ontdek de verborgen plekjes in de cursus over Friesland op TravEcademy, want hier vind je meer dan genoeg redenen om eens op ontdekkingstocht te gaan. Je kunt daarnaast ook een Fries weekend weg voor twee winnen!

Naar winters Zweden

Wil jij graag meer te weten komen over alle winterse taferelen en mogelijkheden van Zweden? Doe dan je uiterste best op de cursus 'Zweedse winter - een onvergetelijke winterbeleving' op TravEcademy, want je maakt kans op het winnen van een 8-daagse ‘Ski Lover’s trip’ naar Stöten in Zweden met BBI Travel, inclusief transfer, accommodatie, skipas en sneeuwscootersafari!