image

MSC CRUISES

GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSMAATREGELEN

De MSC Cruises’ familie, bestaande uit gasten en bemanning, staat centraal bij alles wat MSC Cruises doet en de gezond- en veiligheid van iedereen in de MSC Cruises’ familie zijn van het allergrootste belang. Vanaf het moment dat gasten beginnen met het plannen van de vakantie tot aan thuiskomst. MSC Cruises heeft elke stap onder de loep genomen en geëvalueerd om te allen tijde en op ieder moment een veilige, gezonde en comfortabele ervaring te bieden.

WAAR DIENT DE KLANT VOORAFGAAND AAN VERTREK REKENING MEE TE HOUDEN?

Gasten die reizen vanuit landen die door het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) als ‘hoog risico’ worden beschouwd, binnen 72 uur voor vertrektijd van het schip een RT-PCR-swabtest moeten doen. De testresultaten moeten vóór het inschepen in de terminal in tweevoud op papier, per persoon en op naam van de reiziger, te worden getoond. Het overzicht met landen met een hoog risico, gebaseerd op de richtlijnen van het European Centre for Disease Prevention and Control wordt wekelijks geupdate in MSC Book. MSC Cruises vereist gasten een verzekering te hebben die Covid-19-gerelateerde zaken dekt. In samenwerking met Europ Assistance hebben we het MSC Covid Protection Plan opgesteld dat de gasten voor, tijdens en na de cruise dekking biedt aan Covid-19-gerelateerde risico's, zoals annulering, repatriëring en medische en quarantaine kosten, deze kan bij boeking worden aangeschaft. Besluit de gast zonder Covid-19-verzekeringsplan op reis te gaan, dan zal de gast zelfverantwoordelijk worden gehouden voor alle gerelateerde kosten. Wil je meer weten of heb je een vraag op boekingsniveau? Neem contact op met MSC Cruises via 023-7111500 of bezoek MSC Book. Of download de opname van de laatste MSC Cruises webinar: THE NEW WAY OF CRUISING 2.0 stuur dan een e-mail naar sales-marketing@msccruises.nl.

MSC CRUISES GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSMAATRGELEEN KORT SAMENGEVAT

  • COVID-TEST VOOR IEDEREEN: zowel gasten als bemanningsleden worden voorafgaand aan inscheping onderworpen aan een antigeen swabtest en andere controles. Daarnaast zullen gasten aan boord halverwege de cruise een extra test ondergaan.
  • ONTSMETTING: alle ruimtes van de schepen worden meerdere keren per dag schoongemaakt met desinfectiemiddel van ziekenhuiskwaliteit en handdesinfectiemiddelen is overal op het schip beschikbaar.
  • GEZONDHEIDSONDERZOEK: de gezondheid van gasten wordt dagelijks gecontroleerd (inclusief temperatuurcontroles) en de schepen hebben een volledig uitgerust medisch centrum met een groter aantal hoogopgeleide medewerkers tot uw beschikking.
  • VEILIGE ONTDEKKING: excursies aan wal worden op een ‘beschermde’ manier uitgevoerd volgens onze strikte protocollen, wat betekent dat gasten niet in contact komen met mensen die niet onderworpen zijn aan gezondheids- en veiligheidscontroles.
  • SOCIAL DISTANCING: om een goede Social Distancing te garanderen, bedraagt de capaciteit van het schip niet meer dan 70%. Het gebruik van mondkapjes is verplicht in openbare ruimtes (behalve in restaurants, bars en wanneer gasten op op het zonnedek zitten).
  • CRUISE MET VERTROUWEN: dankzij onze flexibele boekingsvoorwaarden kunnen gasten tot 15 dagen voor de vertrekdatum de cruise gratis wijzigen.
image