image

MSC CRUISES

DE ZEE WAS NOG NOOIT ZO ONMISBAAR

MSC Cruises’ familie bestaande uit onze gasten en bemanning, staat centraal bij alles wat we doen en ieder gezond- en veiligheid zijn van het grootste belang voor ons. Ons gezondheids- en veiligheidsprotocol wordt als leidraad gezien in de wereldwijde cruise-industrie. MSC Cruises is de eerste grote cruiserederij die goedkeuring heeft gekregen van de autoriteiten om weer te mogen varen in de Middellandse Zee. De duizenden passagiers van MSC Cruises, sinds de herstart in augustus 2020, tonen de wereld dat cruises in het nieuwe normaal, de veiligste manier van vakantie vieren is.

MSC CRUISES GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSPROTOCOL

  • COVID-TEST VOOR GASTEN: gasten worden voorafgaand aan inscheping onderworpen aan een antigeen swabtest en andere controles en zullen halverwege de cruise aan boord een extra test ondergaan.
  • COVID-TEST VOOR BEMANNING: bemanningsleden ondergaan voordat zij van huis vertrekken, een COVID-19 test en voordat zij inschepen ondergaan zij nogmaals een test. Hierna gaan zij 14 dagen in strikte quarantaine aan boord en wordt er aan het einde van deze periode nogmaals een RT-PCR test afgenomen. Bij negatieve eindtest mogen de bemanningsleden contact hebben met gasten. Daarnaast worden alle bemanningsleden elke week getest en ondergaan zij dagelijks een temperatuurcontrole.
  • ONTSMETTING: alle ruimtes van de schepen worden meerdere keren per dag schoongemaakt met desinfectiemiddel van ziekenhuiskwaliteit en handdesinfectiemiddelen is overal op het schip beschikbaar.
  • GEZONDHEIDSONDERZOEK: de gezondheid van gasten wordt dagelijks gecontroleerd (inclusief temperatuurcontroles) en de schepen hebben een volledig uitgerust medisch centrum met een groter aantal hoogopgeleide medewerkers tot uw beschikking.
  • VEILIGE ONTDEKKING: excursies aan wal worden op een "beschermde" manier uitgevoerd volgens onze strikte protocollen, wat betekent dat gasten niet in contact komen met mensen die niet onderworpen zijn aan gezondheids- en veiligheidscontroles.
image