Winactie Avila Beach Hotel op Curaçao

“Het voelde als een weekje ‘bevrijding’ uit Nederland”

Dit artikel is geschreven toen het reisadvies voor Curaçao geel was.

Door: Sharon Evers


Het kan je bijna niet zijn ontgaan; je kon een gratis verblijf bij Avila Beach Hotel op Curaçao winnen. Gewoon om te ervaren hoe het er op het eiland écht aan toe gaat. Mathé de Groot (TravelXL Wormer) vloog onlangs samen met zijn dochter Margo naar Curaçao.

Hoe gaat het met jullie? “Met ons gaat het goed. We merken sinds het positieve nieuws over de vaccins van ongeveer twee weken geleden dat de aanvragen voor 2021 beginnen binnen te druppelen. We beginnen daarom nu ook klanten te benaderen die hebben laten weten volgend jaar op vakantie te gaan. Die benaderen we met de boodschap dat we graag voor ze aan de slag gaan met in het achterhoofd dat wij ze de ‘beste garantie geven op een mooie vakantie met de minste (financieel) risico’s’. Dat vinden de klanten fijn. En diverse reisorganisaties spelen daarop in. Voor ons is het zo leuk om na lange tijd van annuleren weer eens met boekingen bezig te zijn.”

Waarom hebben jullie meegedaan aan de winactie van Avila Beach Hotel? “Omdat Curaçao op geel staat en het naar ons idee een belangrijke bestemming kan worden deze winter. Met name omdat de overheid reizen hiernaartoe wél toestaat en Nederlandse reizigers voelen zich er thuis. Ik wil zodra een klant interesse heeft in het eiland, hem gelijk het gevoel geven bij ons het goede adres te zijn voor een juist advies waar te gaan op Curaçao. De besmettingen gaan de laatste tijd wel omhoog op het eiland, dus laten we hopen dat het weer snel daalt door de maatregelen.”

“Ik was even terug in de normale wereld”

Alissa Visser (Travel designer Avila Reizen): “Ik heb meegedaan aan de actie van het Avila Beach Hotel, omdat ik Curaçao altijd een heel prettig eiland vind om op vakantie te gaan. Verder vind ik het Avila Beach Hotel altijd een mooi verblijf die we vaak ook voor onze klanten gebruiken. Ik had er zelf nog nooit verbleven, dus het leek me wel heel leuk om mee te doen, want hoe gaaf zou het zijn als je het verblijf daar wint.” Wat vind je van Avila Beach Hotel? Ga je het nu vaker boeken? “Ik vind het Avila Beach Hotel een hele fijne accommodatie. De setting van het hotel is erg leuk gedaan met de verschillende kamertypes, appartementen, waterbungalows en de restaurants, maar ook zeer vriendelijk personeel. Bovendien is het eigen strand van het hotel heerlijk om te liggen. De zee is erg rustig waardoor je goed kan zwemmen en als je de baai uitzwemt of langs de rotsen zwemt dan kan je daar ook prachtig snorkelen. Het hotel is namelijk ook bezig met het koraal weer terugplanten, wat erg bijzonder is! Wij boekten het hotel altijd al vaker voor onze klanten, maar nu ga ik het alleen maar nog meer aanbieden.”

“Op het eiland krijg je meteen het vakantiegevoel”

Melanie Martens (TravelXL Geldrop): “Ik heb meegedaan aan de actie, omdat wij al plannen hadden om in november weg te gaan en het ernaar uitzag dat Curaçao de enige optie was. Deze actie was natuurlijk een heel sympathiek gebaar van Avila Beach Hotel, enerzijds voor de reisagent om kosten van overnachtingen te besparen en anderzijds voor het hotel om meer traffic te krijgen.” “Natuurlijk had ik het hotel al vaak op foto’s gezien, maar je wordt echt compleet verrast als je via de kleine lobby buiten komt en drie prachtige baaien ziet, de pier en de mooie Blueswing vleugel. Het is een heerlijk hotel met mooie ruime kamers, goede fitness- en wellnessfaciliteiten en een fijn restaurant aan het strand waar heerlijk eten wordt geserveerd. De ligging is super, vlakbij Willemstad in de hippe wijk Pietermaai. Op loopafstand bevinden zich een aantal goede restaurants, zodat je ook buiten de deur kunt eten. We boekten het hotel af en toe, maar zullen dit nu zeker vaker gaan doen.”

Meer weten over de laatste stand van zaken op het eiland? Klik dan hier.

Wist je dat Curaçao en Avila ondanks code oranje gewoon open zijn en je zelfs nog steeds goed verzekerd op vakantie kunt én dat je de thuisquarantaine kunt omzeilen door Curaçao te combineren met code geel Bonaire en/of Aruba?

Win! Als we willen dat de mensen hun koffers weer gaan pakken en op vakantie gaan in 2020 (en later), moet je vooral eerst zien en weten dat een vakantie in 2020 en in dit coronatijdperk, een verstandige en goede keuze is. Avila Beach Hotel op Curaçao helpt je hierbij graag een flink stuk op weg. Curaçao (en het Avila Beach Hotel) is ook/juist nu, nog steeds een prettige, veilige en mooie bestemming. Wie kan dit beter ervaren én aantonen dan de reisadviseur zelf. Geef het goede voorbeeld, ga op vakantie! Ervaar het zelf, laat zien hoe reizen daadwerkelijk is en hoe mooi en fijn de wereld, en met name Curaçao, echt nog steeds is. Schrijf je daarom nu in voor de winactie. Wie weet ben jij één van de 50 winnaars van een gratis weekje Avila Beach Hotel in een Run of the House kamer, tot en met 15 december 2020 en tussen 10 mei en 30 juni 2021. Let op: vliegtickets zijn niet inbegrepen. Meer info? Bekijk hieronder de video of klik op deze link. Daarnaast kun je ook heel het jaar sparen voor een vakantie! Voor elke boeking van zeven nachten die je maakt voor het Avila Beach Hotel, ontvang je één nacht gratis voor jezelf (deze is niet inwisselbaar voor contant geld en is ook niet overdraagbaar aan iemand anders). Klik voor meer informatie op deze link.

Deel dit artikel