image

MSC CRUISES

2E PERSOON 50% KORTING OP EEN ZOMER 2021 MSC CRUISE!

Ben je voor je klant op zoek naar een perfecte zomercruise voor in 2021? Zoek niet verder en laat je klanten samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen en culturen ontdekken.

Een zorgeloze vakantie en de keuze uit maar liefst 3 geweldige aanbiedingen:

1. Cruise Only 2e persoon 50% korting aanbieding 2. Fly & Cruise 2e persoon 50% korting aanbieding 3. 2e persoon 50% korting en een retourvlucht voor slechts 99 euro* *Voor geselecteerde afvaarten in de Westelijke Middellandse Zee boekt je klant voor slechts 99 euro een retourvlucht erbij inclusief transfers. En om het helemaal af te maken, zijn deze 2e persoon 50% kortingsacties ook mogelijk in combinatie met een korting op het Easy All Inclusive drankpakket (PLUS-tarief). Houd MSC Book in de gaten, in de aankomende weken zullen er nog meer fantastische bestemmingen worden toegevoegd!

FLY & CRUISE PAKKET BIJ MSC CRUISES

Met de Fly & Cruise is je klant gegarandeerd van een vliegende start. Wij assisteren je klant om tijdig te arriveren bij de haven, zelfs bij vertragingen of andere eventuele problemen tijdens de reis. De service bevat ook de volgende services om de reis plezierig te laten verlopen.

  • De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;
  • De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;
  • Inclusief transfers van- en naar inschepings -en ontschepingshavens;
  • Aansluitgarantie bij vertraging als je klant een vlucht boekt bij MSC Cruises**;
  • Bagagerecovery service***;
  • Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;
  • Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.

**Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven. ***Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer.

BEKIJK VIDEO

image