Vergroot je kennis over Paradores en de Canarische Eilanden

Door: Dennis de Groot en Dylan Cinjee


De afgelopen weken heeft Het Spaans Verkeersbureau in samenwerking met TravelPro verschillende webinars gehouden over Paradores en de Canarische Eilanden; Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote. Heb jij deze webinars gemist of wil je ze nog een keer rustig terugkijken? Bekijk dan de video’s hieronder. Veel kijkplezier!

Paradores Een keten van 97 hotels in Spanje en één franchise in Portugal, de zogenaamde Paradores, gevestigd in historische gebouwen zoals kastelen, paleizen en kloosters. Maar ook moderne hotels met een fantastisch uitzicht gelegen middenin prachtige natuurgebieden inclusief uitgebreide sportactiviteiten. De Paradores zijn voornamelijk gevestigd in kleine steden of dorpen, waar de gast de cultuur, geschiedenis en traditie van elk gebied zal ervaren.

Gran Canaria Gran Canaria is er helemaal op voorbereid om weer toeristen te verwelkomen als het weer kan. Pablo Llinares is de algemeen directeur van Gran Canaria Tourist Board, de entiteit die verantwoordelijk is voor het promoten van het eiland als een wereldwijde bestemming. De missie van de Tourist Board is om het merk Gran Canaria te promoten, zodat er duizenden toeristen het hele jaar door op vakantie kunnen komen naar een veilige plek met het beste klimaat ter wereld.

Tenerife Tenerife is het grootste Canarische eiland en wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van natuur, cultuur en eindeloos veel mogelijkheden voor zowel activiteiten als ontspanning. Dankzij het fijne klimaat met warme winters en zachte zomers, is het eiland een perfecte vakantiebestemming voor jong en oud. Er kan het gehele jaar door worden genoten van adembenemend natuurschoon, heerlijke stranden, gevarieerde gastronomie, avontuur, sport en wellness.

Lanzarote Lanzarote is het meest zuidoostelijke eiland de Canarische Eilanden. Hoewel het niet meer dan 800 vierkante kilometer beslaat, biedt het opvallend diverse landschappen. De erfenis van de vulkaanuitbarstingen die plaatsvonden in de 18e en 19e eeuw is een spectaculair tafereel van bijzondere vorm en schoonheid. Naast onverwachte landschappen bestaande uit vulkanische grotten, lavameren en kraters, liggen er ook stranden met goudkleurig zand en helder water. Heb jij meer vragen over het eiland? Mail deze dan naar infolahaya@tourspain.es of naar Paula Muñoz pmunoz@turismolanzarote.com.

Deel dit artikel