Volop avontuur in de Zweedse natuur!

videocredits: Fredrik Larsson/imagebank.sweden.se

Volop avontuur in de Zweedse natuur!

Foto: Patrik Svedberg/imagebank.sweden.se

Houden jouw klanten van een actieve vakantie vol adrenalinekicks of gaan ze liever met het gezin genieten aan een eigen Zweeds meertje? In Zweden kun je voor ieder type vakantie terecht! Maak door middel van de cursus op TravEcademy kennis met alle ecologische manieren om van de weidse natuur van Zweden te genieten en samen te ontspannen van activiteiten in een veilige omgeving. De natuur is in Zweden overal. Zo beleef je de leukste outdoor activiteiten vaak al om de hoek. Van de bergen van het machtige noorden tot de witte zandstranden van het zuiden. Zweden heeft ruimte voor iedereen. Met zijn tweeën of met hele gezin geniet je van het dansende noorderlicht in de arctische winter en de middernachtzon tijdens de nachten in de zomermaanden.

foto: Håkan Vargas S/imagebank.sweden.se

Zweden is groot, elke bestemming van het land heeft kenmerkende landschappen met bossen, meren, bergen en bossen, afgewisseld met de rijke cultuur van het land: musea, kastelen, landhuizen, parken, tuinen en kunstroute. Hier geniet je van duurzame activiteiten én slaap je op unieke plekken midden in de natuur met partner of kinderen. Maak de cursus op TravEcademy en ontdek de vele actieve mogelijkheden in de Zweedse natuur!

VÄLKOMMEN IN ZWEDEN Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur, die zich uitstekend leent voor actieve vakanties. Ontdek de vele mogelijkheden via de nieuwe Ecademy op TravEcademy. Zweden verwelkomt je!

image