OPTION 2 - FULL ADVERTISMENT


The full advertisement opens up a world of options to get your message across in the travel industry. The user will see your ad when scrolling through an article. This dynamic advertisement is custom build by our design team, based upon content provided by you. Text, images, but also rich content such as video and audio: these are the ingredients for this dynamic option.

Scroll down for example

Tekst & foto: Sharon Evers


Dushi Curaçao vanouds lekkere vakantiebestemming Toeristen met open armen verwelkomt

Je leest, hoort en ziet van alles over Curaçao in het nieuws, maar het eiland is als vanouds een heerlijke vakantiebestemming. TravelPro was onlangs voor 48 uur op het eiland. Hier lees je hoe we dit hebben ervaren.

Wie op vakantie wil naar Curaçao moet overigens wel met een aantal extra dingen rekening houden, zowel in de voorbereiding als tijdens de reis. Advies: maak tijdig een afspraak voor de COVID-19 PCR-test en zorg dat je meerdere fijne mondkapjes hebt. In het vliegtuig is het dragen van een mondkapje bijvoorbeeld verplicht en denk er op het eiland bijvoorbeeld aan om voor de zekerheid even contact op te nemen over de vraag of je moet reserveren mocht je ergens naartoe willen. Aankomst Neem voor de vlucht een warme trui mee als je het snel koud hebt, want de airco wordt een tandje kouder gezet omdat passagiers het benauwd zouden kunnen krijgen tijdens de vlucht door het mondkapje. Even vragen of het de temperatuur iets omhoog mag, kan

natuurlijk ook. Bij aankomst op Curaçao International Airport, waar je je mondkapje dient op te houden, worden de passagiers uit het vliegtuig in groepjes doorgestuurd naar immigratie. Overigens wordt door de meeste passagiers al totaal niet meer gelet op de twee meter afstand die geldt op Curaçao. Voordat je daar je paspoort en alle andere benodigde papieren (zie hieronder) kan laten zien, heb je een kort gesprek met iemand van de GGD. Deze controleren direct ook je COVID-19 PCR-test, je immigratiekaart, je Passenger Locator Card (PLC) en gezondheidsverklaring. Er wordt je gevraagd op welk telefoonnummer je bereikbaar bent. Er wordt geen temperatuur gemeten. Wanneer je terugvliegt naar Nederland stap je op Curaçao het vliegtuig in en loop je Schiphol af zonder dat iemand je ook maar één vraag heeft gesteld.

Example full advertisement


UNTAMED

Where the world can't find you

Click on speaker for sound

image

UNTAMED

Where the world can't find you


Niet vergeten Iedereen die naar Curaçao gaat, moet een uitgeprint certificaat hebben van een negatief testresultaat van een COVID-19 PCR-test. Deze test mag maximaal 72 uur voor vertrek zijn afgenomen. In Nederland kan dit bij een door de RIVM goedgekeurde instelling. Voor vertrek moet je op dicardcuracao.com ook voor iedereen de digitale immigratiekaart online invullen, maximaal 48 uur voor vertrek moet je digitaal een

Passenger Locator Card (PLC) invullen en deze uitgeprint bij je dragen, een gezondheidsverklaring en je moet voor vertrek het negatieve testresultaat van de COVID-19 PCR-test uploaden op dicardcuracao.com. De COVID-19 PCR-test, de digitale PLC en de immigratiekaart moet je tijdens de gehele reis bij je hebben. Vergeet ook niet om voldoende verzekerd te zijn en deze gegevens bij je te hebben. Op Curacao.com lees je waar je allemaal aan moet voldoen en waar je aan moet denken.